tisdag 5 januari 2010

Kallt!!

Vi har bott här sedan 1984 och som kallast har vi haft -18.
I kväll är det -23,3 så det är väldigt kallt :-(.
Topzie tycker inte om denna kyla och fryser om tassarna.
Men de bruna... ja vad ska man säga, de verkar tycka det är skönt.
Det blir korta promenader för det är inte bra för 2 och 4 fotade.
Vackert är det ju med all den vita snön och solen som skiner.
Måste ju försöka se något positivt med det ;-).

Ha en trevlig trettondagsafton!!

8 kommentarer:

 1. Ja, -23 är ju lite väl kallt!!! Var rädd om kinderna, fötterna och händerna! Och om hundarna. Men det verkar inte som om Soya lider av kylan heller. Hon skulle gärna vara ute i flera timmar... (nu har vi ju inte så kallt som er, men det räcker till...) / Annelie

  SvaraRadera
 2. 23 minus, det är väl ingenting. Vi har 28 just nu. Inte ens Ludde vill vara ute nån längre stund.Nu hoppas jag att det snart blir lite varmare. Vi blir rastlösa allihop när vi inte kan vara ute som vi brukar.Ha det bra trots kylan. Som sagt solen skiner och det är otroligt vackert ute ialla fall.
  Rose-Marie

  SvaraRadera
 3. - 26 här nu och alldeles på tok för kallt. Håller med Rose-Marie att man blir lite rastlös. Är ju så fint väder i övrigt och så kan man inte vara ute alls som man brukar. Båda vovvarna får kramp i tassarna, så det blir endast kortispromisar. Vi får aktivera hjärnorna inomhus så gott det går.
  Positivt: vi går emot ljusare och varmare månader:-)

  Ha det gott allihopa!!!

  Kramisar ifrån Skeppis

  SvaraRadera
 4. Oj är ni inte van med kylan, här har vi så kallt mellan varven, men faktiskt är det inte så många dagar det är så kallt men det återkommer då och då under vintern.
  God fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera
 5. Ja ni har också drabbats av kyla,verkar som hela landet har riktig vinter just nu.Tur vi är vana bådt två & fyrbenta.Mina hundar har som stora tofflor under tassarna men de värmer bra då det är såhär kallt,de klipper vi inte bort förräns till våren då de börjar tina.
  ha de gott
  Carita

  SvaraRadera
 6. Har ni inte haft mindre än -18 förut? det har vi ju till och med haft här nere i småland, senast vid jul var det -17.
  Men det är lagom när det ligger på mellan -6-8.

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket för att du skrev en kommentar i Olles blogg! Han blev överlycklig!!! / Annelie

  SvaraRadera
 8. Vi har också jättekallt! Idag var det -24,5 som kallast, brrr! Svårt att vara ute tycker jag och Yassi men Ammi verkar inte heller känna av kylan :-) Det kanske finns isbjörn nånstans i generna ändå!
  Ha det bra!

  SvaraRadera